5ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

5ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Με κεντρικό θέμα τη «συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, την παραγωγή τροφίμων και την υγεία», θα πραγματοποιηθεί το 5ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College.

Το συνέδριο Θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου και οι εργασίες του θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας Aliki Perroti, στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Το ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας διοργανώνεται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της πόλης ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους. Το φετινό Συνέδριο επικεντρώνεται στον πολυδιάστατο ρόλο και την πρακτική αξιοποίηση των ωφέλιμων μικροοργανισμών σε όλα τα επίπεδα της αγροδιατροφικής αλυσίδας, συμβάλλοντας στην ταυτότητα και εν τέλει την προστιθέμενη αξία των αγροδιατροφικών προϊόντων.

Η εναρκτήρια ομιλία στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας θα γίνει από τον Τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δρ. Αθανάσιο Τσαυτάρη και θα έχει ως θέμα: «Οι μεταγονιδιωματικές τεχνολογίες και η αποτίμηση των ωφέλιμων (προβιοτικών) μικροβίων στα φυτά, ζώα, τρόφιμα και ανθρώπους».

Αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, του κλάδου των δικτύων διανομής, αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστημόνων και στελεχών της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

5ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας Greek-Gourmet.gr

Το ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας διοργανώνεται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της πόλης ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους. Το φετινό Συνέδριο επικεντρώνεται στον πολυδιάστατο ρόλο και την πρακτική αξιοποίηση των ωφέλιμων μικροοργανισμών σε όλα τα επίπεδα της αγροδιατροφικής αλυσίδας, συμβάλλοντας στην ταυτότητα και εν τέλει την προστιθέμενη αξία των αγροδιατροφικών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 5ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.amcham.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Κρασί

11 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Επικαιρότητα , Ποτά
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Πρωταθλητές» στα συμπληρώματα διατροφής οι Έλληνες

Επικαιρότητα , Έρευνα
ΨΩΜΙ

Ψωμί, φρέσκο και μυρωδάτο για μέρες!

Αφιερώματα , Έρευνα
Κρασί

Άσχημα τα νέα για όσους αγαπούν το κρασί

Αφιερώματα , Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λικέρ-Βιολογικό Κρασί Οινοποιήματα 500ml Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Λικέρ-Βιολογικό Κρασί Οινοποιήματα 500ml Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Με μεράκι, επιμονή και δίνοντας έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, η Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα δημιούργησε το Λικέρ-Βιολογικό Κρασί Οινοποιήματα 500ml Κοιν.Σ.Επ.…

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Λεμόνι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Λεμόνι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της πράσινης ελιάς γίνεται τον Σεπτέμβριο. Οι Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Λεμόνι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ μαζεύονται με…

Κεφαλοτύρι Κρήτης Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Κεφαλοτύρι Κρήτης Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Κεφαλοτύρι Κρήτης Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι σκληρό, αλμυρό και πικάντικο τυρί φτιαγμένο από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα. Καταναλώνεται όπως…

Μυζήθρα Βαρελιού Ξυνή Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μυζήθρα Βαρελιού Ξυνή Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακό λευκό αφορμάριστο τυρί που παρασκευάζεται όπως και η φρέσκια μυζήθρα μόνο που αφήνεται πριν καταναλωθεί να ωριμάσει και να…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader