Πανιωνίας 18, 16561 Γλυφάδα

Ωράριο Λειτουργίας – Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 – 18.00

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παρακαλώ διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις πριν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Το portal greek-gourmet.gr δημιουργήθηκε για να συνδράμει στην ανάδειξη του ανεξάντλητου πλούτου της ελληνικής γης, των εκλεκτών προϊόντων και των τοπικών παραγωγών. Παράλληλα φανερώνει καρέ καρέ στα μάτια του επισκέπτη τους γευστικούς «θησαυρούς» που φυλάσσονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από γαστρονομικά ταξίδια, συνταγές, συνεντεύξεις αλλά και πλούσιες παρουσιάσεις προϊόντων. Στο greek-gourmet.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στον χώρο των τροφίμων και ποτών αλλά και να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν από διατροφολόγους, γεωπόνους και οινολόγους.

Το greek-gourmet.gr είναι μια ενημερωτική πλατφόρμα προβολής Ελληνικών προϊόντων και λειτουργεί με συνδρομή. Για να μάθετε τα οφέλη απο τη συμμετοχή των προϊόντων σας καθώς και τα πακέτα προβολής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ

Κάθε προϊόν που βλέπετε στο site συνοδεύεται από τα αναλυτικά στοιχεία του παραγωγού ή της εταιρείας όπως επίσης και από τα σημεία διανομής του μέσα από έναν διαδραστικό χάρτη.

Το greek-gourmet.gr δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά ενημερωτικό portal. Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα απευθείας από τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζονται οι παραγωγοί τους.

Το greek-gourmet.gr συγκεντρώνει πρωτότυπες συνταγές που έχουν σωθεί από γενιά σε γενιά αλλά και μοντέρνες συνταγές που υποδηλώνουν τις τάσεις του σήμερα. Φυσικά, αν θέλετε να μας στείλετε τη δική σας συνταγή, μπορείτε να την αποστείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας με την ένδειξη «Η συνταγή μου». Με μεγάλη χαρά θα τη δημοσιεύσουμε με τη συνοδεία του ονοματεπώνυμού σας ή των αρχικών σας, καθώς και φωτογραφίες από τη συνταγή σας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter από το greek-gourmet.gr και να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στον οινογαστρονομικό χάρτη, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας στο πεδίο Newsletter sign up που βρίσκεται στη μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε τα ενημερωτικά newsletters ελέγξτε αν το του ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο αναγνωρίζει τα μηνύματά μας ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία και τα τοποθετεί στο φάκελο Spam. Για να μη συμβαίνει αυτό, παρακαλώ προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας στη λίστα των επαφών σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά